ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ €30 ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΑΝΩ ΤΩΝ €50 ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 57 60 907 , 6987473295. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΔΩ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

Ο διαδικτυακός τόπος https://roze.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης Νάος Στυλιανός που εδρεύει στην Ιωαννίνων 2, Περιστέρι Αθήνα

Ο Δικτυακός Τόπος https://roze.gr δημιουργήθηκε από την Νάος Στυλιανός και προσφέρει τις υπηρεσίες του με τους παρακάτω Όρους Χρήσης, τους οποίους ο αποδέκτης των υπηρεσιών (στο εξής “χρήστης”, “πελάτης” ή απλώς “εσείς”) καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε χρήση του Δικτυακού Τόπου, των πληροφοριών και των υπηρεσιών του μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως και συναινεί στην εφαρμογή τους.

Οι παρακάτω Όροι Χρήσης διασφαλίζουν την ορθή χρήση των πληροφοριών και των διαδικασιών αγοράς προϊόντων από το https://roze.gr. Οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών που αναφέρονται στον Δικτυακό Τόπο, καθώς και η υποβολή παραγγελίας μέσω αυτού, συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεση και συμφωνία σας με το περιεχόμενο των παρόντων Όρων, οι οποίοι αποτελούν την μοναδική δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα στον χρήστη και την Νάος Στυλιανός, ισχύοντες ωσάν να έχουν υπογραφεί εγγράφως.

Πρέπει να είστε άνω των δεκαοκτώ (18) ετών για να αποδεχτείτε έγκυρα τους παρόντες Όρους Χρήσης. Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων Χρήσης τα πρόσωπα που εγγράφονται στο Δικτυακό Τόπο και πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω αυτού θεωρούνται ως ενήλικες και ικανοί προς δικαιοπραξία. Η εγγραφή σας και η υποβολή παραγγελίας στο https://roze.gr αποτελεί έγκυρη δήλωση βούλησης. Σε περίπτωση που θα διαπιστωθεί ότι κάποιος εγγεγραμμένος χρήστης είναι ανήλικος, ο λογαριασμός του θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.

Η Νάος Στυλιανός διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποτεδήποτε τους πιο κάτω Όρους Χρήσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των χρηστών, ενημερώνοντας τους επισκέπτες του Δικτυακού Τόπου με ανάρτηση των νέων Όρων Χρήσης στο οικείο σημείο του. Οι χρήστες οφείλουν με δική τους ευθύνη να ενημερώνονται για κάθε αλλαγή των παρόντων Όρων. Σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη τροποποίηση αυτών των Όρων Χρήσης, η χρήση εκ μέρους σας των υπηρεσιών του Δικτυακού Τόπου σε επόμενο χρόνο σημαίνει και την εκ νέου αποδοχή εκ μέρους σας των νεότερων Όρων Χρήσης και τη δέσμευσή σας από αυτούς. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή των Όρων Χρήσης δεν αφορά παραγγελίες που έχουν ήδη υποβληθεί.

1. ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΕΓΓΡΑΦΗ

1.1 Οι πληροφορίες του Δικτυακού Τόπου παρέχονται προς ενημέρωση. Ο χρήστης μπορεί να επισκεφθεί τον Δικτυακό Τόπο και να περιηγηθεί σε αυτόν προκειμένου να ενημερωθεί για τα προϊόντα, τους σκοπούς και τον τρόπο δράσης της Νάος Στυλιανός, χωρίς χρέωση και χωρίς εγγραφή, ως απλός επισκέπτης. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε τηλεφωνικές παραγγελίες, αξιοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που μπορείτε να βρείτε στο οικείο σημείο του Δικτυακού Τόπου.

1.2 Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικές παραγγελίες από το https://roze.gr, θα χρειαστεί να δώσετε ορισμένα στοιχεία σας που είναι απαραίτητα για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, την τιμολόγηση και την αποστολή των προϊόντων σε εσάς. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να δηλώσετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, στοιχεία τιμολόγησης (χώρα, πόλη, διεύθυνση, ΤΚ) μια έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) και στοιχεία αποστολής, εάν διαφέρουν από τα στοιχεία τιμολόγησης. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη, ώστε να μην απαιτείται να παρέχετε εκ νέου τα στοιχεία σας σε κάθε ηλεκτρονική αγορά σας από το https://roze.gr. Για την εγγραφή θα σας ζητηθεί να δηλώσετε επιπλέον έναν κωδικό πρόσβασης (password).

1.3 Για τους σκοπούς της παρούσας σύμβασης τα πρόσωπα που πραγματοποιούν παραγγελίες ή άλλες συναλλαγές με το https://roze.gr, καθώς και όσα εγγράφονται ως χρήστες, θεωρούνται ως ενήλικες και ικανοί προς δικαιοπραξία. Η υποβολή παραγγελίας, όπως και η εγγραφή σας, αποτελεί έγκυρη δήλωση βούλησης.

2. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΕΛΑΤΗ

2.1 Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας παραλαμβάνετε μήνυμα επιβεβαίωσης στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας με τα στοιχεία που έχετε δηλώσει. Το μήνυμα αυτό περιλαμβάνει σύνδεσμο από τον οποίο έχετε τη δυνατότητα να τροποποιήσετε τα στοιχεία της εγγραφής σας και τον κωδικό σας (password).

2.2 Κάθε χρήστης παραμένει προσωπικά και αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις ενέργειες και συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του λογαριασμού του. Οφείλετε να εξασφαλίζετε τη μυστικότητα του κωδικού ασφαλείας (password) και την τυπική έξοδό σας από την ιστοσελίδα μετά από κάθε χρήση. Αν διαπιστωθεί οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας ή οποιαδήποτε πραγματική ή πιθανή παραβίαση ασφαλείας του, οφείλετε να ενημερώσετε άμεσα τους διαχειριστές του Δικτυακού Τόπου. Νάος Στυλιανός δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των χρηστών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν τον παρόντα όρο.

2.3 Η Νάος Στυλιανός διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει ένα λογαριασμό χρήστη, εφόσον αποδεικνύεται παραβίαση κάποιου από τους παρόντες Όρους Χρήσης ή παραβίαση του νόμου από τον κάτοχό του.

2.4 Εάν κάποιος χρήστης επιθυμεί την απενεργοποίηση του λογαριασμού του, μπορεί να απευθύνεται στη διεύθυνση info@roze.gr

3. ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

3.1 Ο δικτυακός τόπος https://roze.gr δημιουργήθηκε από την Νάος Στυλιανός και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών της, σύμφωνα με το νόμο 2121/1993 “Περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας”, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα και τις διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα.

3.2 Εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών ή προμηθευτών), όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένων και οπτικοακουστικού υλικού, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων και γενικά όλων των αρχείων αυτού του Δικτυακού Τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Νάος Στυλιανός και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί από την Ελλάδα. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, μεταπώληση ή με άλλο τρόπο επεξεργασία του Περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου, η παραπλάνηση του κοινού ως προς την προέλευσή του από άλλη πηγή, καθώς επίσης και η αποσυμπίληση ή με οποιονδήποτε τρόπο μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογισμικού του. Τυχόν αναπαραγωγή, τροποποίηση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Νάος Στυλιανός.

3.3 Τα σήματα «Νάος Στυλιανός» και όλα τα εμπορικά σήματα που περιέχονται στον Δικτυακό Τόπο https://roze.gr αποτελούν κατατεθειμένα εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Νάος Στυλιανός ή των συνεργατών της και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στον Δικτυακό Τόπο δεν θα πρέπει να εκληφθεί κατά κανένα τρόπο ως παραχώρηση άδειας χρήσης των εν λόγω σημάτων από οποιονδήποτε, χωρίς τη γραπτή άδεια της Νάος Στυλιανός. Τυχόν παραβίαση των δικαιωμάτων αυτών με οποιονδήποτε τρόπο επισύρει τις ευθύνες και ποινές που ορίζει ο νόμος.

4. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

4.1 Η Νάος Στυλιανός τηρεί αρχείο δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των πελατών της και των εγγεγραμμένων χρηστών του https://roze.gr σύμφωνα με τις επιταγές του νόμου 2742/97, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα, και έχει γνωστοποιήσει νομίμως την τήρηση του Αρχείου της στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Τα δεδομένα των χρηστών που καταχωρούνται στο Αρχείο της Νάος Στυλιανός είναι αποκλειστικά και μόνο αυτά που έχουν δηλωθεί από τον πελάτη κατά την υποβολή της παραγγελίας του ή την εγγραφή του και είναι απολύτως απαραίτητα για την αποτελεσματική παροχή των υπηρεσιών της Νάος Στυλιανός (αποστολή προϊόντων, τιμολόγηση, αναγνώρισή του ως χρήστη κλπ.).

4.2 Σκοπός της συγκέντρωσης αυτών των δεδομένων είναι αποκλειστικά η διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας (τιμολόγηση, αποστολή προϊόντων, αποστολή ενημερωτικού υλικού κλπ), δηλαδή η εξυπηρέτηση του σκοπού εγγραφής σας και παράλληλα η αποθήκευσή τους σε εξυπηρετητή (server) για την αναγνώρισή σας από τον εξυπηρετητή και την παροχή σε εσάς πρόσβασης στις σελίδες και υπηρεσίες του Δικτυακού Τόπου. Για το σκοπό της αποθήκευσης τα δεδομένα διαβιβάζονται σε server εντός Ε.Ε. Η συναίνεσή σας στους παρόντες Όρους Χρήσης παρέχει ταυτόχρονα και την ρητή συγκατάθεσή σας για την κατά τα ανωτέρω επεξεργασία και διαβίβαση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας.

4.3 Σε περίπτωση που επιλέγετε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας με πληρωμή μέσω του συστήματος της Πειραιώς (βλ. παρακάτω υπό 5.3), η Νάος Στυλιανός σας ενημερώνει ότι τα δεδομένα σας ενδέχεται να περιληφθούν σε αρχείο που περιέχει προσωπικά δεδομένα και στοιχεία συναλλαγών που αφορούν στις συναλλαγές αυτές, καθώς και να τύχουν επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της διαβίβασής τους σε τρίτους προς εκτέλεση της συναλλαγής σας και ειδικότερα στην τράπεζα Πειραιώς, στους Οργανισμούς και τις Τράπεζες έκδοσης Καρτών, αλλά και στις αρμόδιες εποπτικές, αστυνομικές και δικαστικές αρχές, με σκοπό την ολοκλήρωση της πληρωμής σας και την πρόληψη και καταστολή αξιόποινων πράξεων.

4.4 Η Νάος Στυλιανός δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των στοιχείων των χρηστών του https://roze.gr σε κανένα τρίτο φορέα. H Νάος Στυλιανός μπορεί να διοχετεύσει στοιχεία των χρηστών της σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν έχει την προηγούμενη συγκατάθεση του υποκειμένου για τη διοχέτευση των στοιχείων και πληροφοριών που το αφορούν ή επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Επιπλέον, τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με την Νάος Στυλιανός έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά στοιχεία που οι χρήστες του Δικτυακού Τόπου παρέχουν σε αυτόν, μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή τεχνικής ή άλλης υποστήριξης προς την Νάος Στυλιανός ή για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των ίδιων των χρηστών και δεσμεύονται από αντίστοιχους όρους τήρησης της προστασίας των στοιχείων αυτών.

4.5 Ενημερωτικά Δελτία Η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας δεν θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam), ούτε θα διαβιβαστεί σε τρίτους αποδέκτες. Ενημερωτικά μηνύματα (newsletters) σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Νάος Στυλιανός, θα λαμβάνετε μόνο εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε εισάγοντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στη σχετική θέση. Σε κάθε ενημερωτικό μήνυμα που θα λαμβάνετε, θα υπάρχει επιλογή διαγραφής σας από τη λίστα αποδεκτών του.

4.6 Κάθε πελάτης ή εγγεγραμμένος χρήστης έχει δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που το αφορούν, καθώς και δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία τους, όπως προβλέπεται στα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997. Συγκεκριμένα, έχετε το δικαίωμα να διαγράψετε, διορθώσετε, τροποποιήσετε, ενημερώσετε τα δεδομένα που έχετε δηλώσει, ακόμη και να αδρανοποιήσετε την εγγραφή σας, οποτεδήποτε, απευθυνόμενοι στη διεύθυνση info@roze.gr. Στην ίδια διεύθυνση μπορείτε να απευθύνεστε για οποιαδήποτε ενημέρωση ή αντίρρηση σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.

4.7 Χρήση Cookies Η Νάος Στυλιανός χρησιμοποιεί τεχνολογία «cookies» για να βελτιώσει και να διευκολύνει την επίσκεψή σας στον ιστότοπό της. Τα αρχεία «cookies» αποστέλλονται στον υπολογιστή σας και σας αναγνωρίζουν ως συγκεκριμένο χρήστη, αποθηκεύοντας τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τεχνικές πληροφορίες. Χρησιμοποιούμε α) Μόνιμα cookies (δηλ. τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας ωσότου τα διαγράψετε) β) Προσωρινά cookies (δηλ. τα cookies παραμένουν μέχρι να κλείσετε τον browser σας). Τα ίδια τα cookies δεν περιέχουν ούτε αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες. Αν υποβάλλετε προσωπικές πληροφορίες μέσω του Δικτυακού Τόπου, οι πληροφορίες μπορεί να συνδεθούν με τα δεδομένα που αποθηκεύονται στα cookies. Αν δεν αποδέχεστε τη χρήση των cookies από την Νάος Στυλιανός, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του browser σας έτσι ώστε να μην δέχεται cookies. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την χρήση cookies για την αναγνώρισή σας δεν θα μπορείτε να έχετε περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

5. ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

5.1 Η αγορά προϊόντων από το Δικτυακό Τόπο https://roze.gr αποτελεί σύμβαση πώλησης από απόσταση με την έννοια του νόμου για την προστασία του καταναλωτή, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα. Σχετικά με τις τιμές, τη διαδικασία πληρωμής και αποστολής των προϊόντων, καθώς και το νόμιμο δικαίωμα υπαναχώρησης, ισχύουν τα αναφερόμενα στο παρόν άρθρο.

5.2 Οι τιμές ισχύουν για το χρονικό διάστημα που αναφέρονται στον Δικτυακό Τόπο. Σε κάθε περίπτωση ισχύουσα θεωρείται η τιμή που αναφέρεται κατά τη στιγμή της παραγγελίας. Σημειώνεται ότι οι αναφερόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

5.3 Τρόποι Πληρωμής
Η πληρωμή για τις αγορές μέσω του Δικτυακού μας Τόπου μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:
α. με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του συστήματος πληρωμών της Πλατφόρμας Πειραιώς. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με χρήση των Καρτών που προσδιορίζονται περιοριστικά στον κατάλογο που δημοσιεύεται στον Διαδικτυακό Τόπο της Πειραιώς όπως αυτός τροποποιείται και συμπληρώνεται κατά καιρούς. Σημειώνεται ότι στο σύστημα του https://roze.gr δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών των χρηστών μας.
β. με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος.
γ. με Paypal. Ο τρόπος πληρωμής με Paypal για τις αγορές σας είναι διαθέσιμος για αγορές από το εσωτερικό και το εξωτερικό. H εταιρία Νάος Στυλιανός δεν αποθηκεύει καμία πληροφορία σχετικά με την πιστωτική σας κάρτα.
δ. με τραπεζική κατάθεση.
Για όσους δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα ή δεν επιθυμούν την μέθοδο της αντικαταβολής η εταιρεία μας σας παρέχει την δυνατότητα κατάθεσης των χρημάτων μέσω τράπεζας. Με την αίτηση της παραγγελίας σας δίνουμε μία (1) ημέρα ώστε να κάνετε την κατάθεση και να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Στο αποδεικτικό της τράπεζας πρέπει να αναγράφεται το όνομα του καταθέτη καθώς και ο αριθμός της παραγγελίας. Σε αντίθετη περίπτωση η αρχική παραγγελία σας ακυρώνεται και θα πρέπει να προχωρήσετε σε νέα παραγγελία. Ο λογαριασμός που μπορείτε να κάνετε την κατάθεση είναι ο εξής:

Κάτοχος λογαριασμών: ΝΑΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
IBAN ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ:GR6301100470000004700151725
IBAN EUROBANK:GR4502606580000170200421531

5.4 Τρόπος, χρόνος και κόστος Αποστολής
Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται με courier center. Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο αποστολής. Η Νάος Στυλιανός δεν αναλαμβάνει ούτε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων από την εταιρεία αποστολής στον καταναλωτή.

5.5 Ακύρωση παραγγελίας.
Για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@roze.gr ή να καλέσετε στο τηλέφωνο της εταιρείας και να μιλήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο της Νάος Στυλιανός. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά τη στιγμή αυτή είναι δυνατή μόνο η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης σύμφωνα με την επόμενη παράγραφο.

5.6 Δικαίωμα υπαναχώρησης
Η πώληση προϊόντων της Νάος Στυλιανός μέσω του Δικτυακού της Τόπου αποτελεί σύμβαση εμπορίας αγαθών από απόσταση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2251/1994, όπως ισχύει σήμερα. Κατά συνέπεια, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος, χωρίς αιτιολόγηση, μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών, που αρχίζουν από τη στιγμή της παραλαβής του. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες εδώ.

5.7 Αλλαγές
Αλλαγές στα προϊόντα που αγοράσατε μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 14 ημερών από την αγορά, με την απόδειξη αγοράς τους και με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και δεν έχουν καταστραφεί οι ετικέτες που τα συνοδεύουν. Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε μέσω e-mail στο info@roze.gr προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε.

6. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

6.1 Οποιοσδήποτε χρήστης ή επισκέπτης ενδιαφέρεται να διαφημιστεί στον Δικτυακό Τόπο https://roze.gr, προκειμένου να λάβει όλες τις απαραίτητες γι’ αυτό πληροφορίες θα πρέπει να συμπληρώσει μια αίτηση με τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία Επιχείρησης – Τηλέφωνο – E-mail – URL και να την αποστείλει στο info@roze.gr.

6.2 H Νάος Στυλιανός δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι στο https://roze.gr κατά τις συναλλαγές τους με τους χρήστες των υπηρεσιών διαφήμισης. Επίσης η Νάος Στυλιανός δεν έχει καμία ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη με τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών που διαφημίζονται σε αυτό και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.

7. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

7.1 Ο Δικτυακός Τόπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους (“links”) προς άλλους δικτυακούς τόπους. Η Νάος Στυλιανός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των σελίδων στις οποίες παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτές κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πέραν του αναφερομένου στον Δικτυακό Τόπο. Επισημαίνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Νάος Στυλιανός για το περιεχόμενό τους, ούτε για οποιαδήποτε οικονομική ή άλλης φύσεως βλάβη υποστεί ο χρήστης που ακολουθεί αυτούς τους συνδέσμους.

7.2 Η Νάος Στυλιανός δεν εγγυάται ότι οι σύνδεσμοι αυτοί θα λειτουργούν αδιάκοπα. Περαιτέρω οι εξωτερικοί σύνδεσμοι είναι ενδεικτικοί κι όχι αποκλειστικοί ή περιοριστικοί. H Νάος Στυλιανός διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει ή και να προσθέσει συνδέσμους χωρίς οιαδήποτε προειδοποίηση προς οιονδήποτε και να αλλάξει το περιεχόμενο του Δικτυακού Τόπου οποιαδήποτε στιγμή.

7.3 Προβαίνοντας σε χρήση του Δικτυακού Τόπου κατανοείτε και αποδέχεστε ότι η Νάος Στυλιανός σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των υπερσυνδέσμων που περιλαμβάνει, τις υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρονται μέσω αυτών από τρίτους ή τις διαφημίσεις που περιέχουν.

8. ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

8.1 Παρ’ όλο που καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε όλες οι πληροφορίες του Δικτυακού Τόπου, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των πληροφοριών σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τους χρόνους αποστολής των προϊόντων, να είναι ακριβείς, η Νάος Στυλιανός δεν εγγυάται ότι ανά πάσα στιγμή όλες οι σχετικές πληροφορίες, με όποιο τρόπο κι αν παρέχονται, είναι ορθές και έγκυρες.

8.2 Εκ μέρους των δημιουργών και διαχειριστών του Δικτυακού Τόπου δεν παρέχεται καμία εγγύηση, ρητή ή τεκμαιρόμενη, σχετικά με το είδος ή την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας. Το περιεχόμενο του https://roze.gr (πληροφορίες, φωτογραφίες, κείμενα κλπ), τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του, παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη με οποιοδήποτε τρόπο, σχετικά με την εμπορευσιμότητα ή την καταλληλόλητα τους για συγκεκριμένο σκοπό. Δεν παρέχεται καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενά του Δικτυακού Τόπου θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα επιδιορθώνονται. Επίσης μολονότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, δεν παρέχεται καμία εγγύηση ότι ο Δικτυακός Τόπος δεν περιέχει “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά.

8.3 Προβαίνετε σε χρήση του Δικτυακού Τόπου με αποκλειστικά δική σας πρωτοβουλία και ευθύνη. Η Νάος Στυλιανός και οι συνεργάτες της δεν είναι υπεύθυνοι απέναντί σας ή απέναντι σε τρίτους για οποιαδήποτε τυχόν ζημία (θετική ή αποθετική, περιουσιακή ή ηθική) προκληθεί από την χρήση του Δικτυακού Τόπου, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή τη χρήση του Δικτυακού Τόπου ή με την αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

8.4 Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Νάος Στυλιανός, οι εκπρόσωποι, οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοί της για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης υποχρέωσής τους που οφείλεται σε περιστατικό ανωτέρας βίας, δηλαδή σε περιστατικό εκτός του εύλογου ελέγχου τους.

9. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

9.1 Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και από οποιαδήποτε αιτία, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, η Νάος Στυλιανός δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία, απώλεια ή ηθική βλάβη προκύψει από την χρησιμοποίηση, διαθεσιμότητα ή μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών και περιεχομένων του Δικτυακού Τόπου, στην χρήση των οποίων ο χρήστης προβαίνει με αποκλειστικά δική του πρωτοβουλία και ευθύνη.

9.2 Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο https://roze.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων με οποιονδήποτε τρόπο και αν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

9.3 Οι χρήστες του Δικτυακού Τόπου αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα https://roze.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου. Επιπλέον, οι χρήστες που προβαίνουν σε αγορές μέσω αυτού αποδέχονται ότι τα προϊόντα που παραγγέλνουν από την Νάος Στυλιανός προορίζονται για προσωπική και όχι εμπορική χρήση. Οι χρήστες του Δικτυακού Τόπου ευθύνονται έναντι της Νάος Στυλιανός για την αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημίας ή ηθικής βλάβης τυχόν της προκληθεί από την παράνομη ή αντίθετη στους παρόντες Όρους χρήση του Δικτυακού Τόπου εκ μέρους τους.

10. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

10.1 Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του Δικτυακού Τόπου https://roze.gr και οι όροι συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Νάος Στυλιανός, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες, που έχει υπογράψει η Ελλάδα. Αποδεχόμενοι τους παρόντες Όρους Χρήσης αποδέχεστε και την αποκλειστική δωσιδικία των Δικαστηρίων των Αθηνών.

10.2 Όλοι οι ανωτέρω όροι συνομολογούνται ως ουσιώδεις. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

10.3 Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Νάος Στυλιανός και του επισκέπτη ή χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του https://roze.gr. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτήν.
Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του Δικτυακού Τόπου.

Νάος Στυλιανός
Ιωαννίνων 2, Περιστέρι Αθήνα